Wo trainieren die Griechen? - Druckversion +- ellines.de Forum (https://forum.ellines.de) +-- Forum: Themenforen (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Sport (/forumdisplay.php?fid=25) +---- Forum: Fußball (/forumdisplay.php?fid=41) +---- Thema: Wo trainieren die Griechen? (/showthread.php?tid=207) |
- Grecho - 16.06.2005 16:25 Gia sas paidia, Ich wollte fragen, weiß jmd wann und wo die griechen in deutschland trainieren? ich meine nach dem sonntags spiel trainieren die bestimmt am Mo und am Di aber wo im Frankfurter Stadion? falls ja wann? also wieviel uhr?wo kann ich soetwas nachlesen? bitté um schnelle Hilfe Big THX greetz Na se kala - chava - 18.06.2005 08:38 Σάββατο 18/06 Προπόνηση στο Waldstadion (18:00). Θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου. Δευτέρα 20/06 Προπόνηση στο Bretanobad (11:45). Θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου. Τρίτη21/06 Προπόνηση στο Bretanobad (18:00). Θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου. gruss - Grecho - 19.06.2005 21:42 Na se kala re chava, big THX greetz Na se kala - chava - 19.06.2005 22:38 meta apo to simerino paixnidi tha eprepe kanonika na kanoun proponisi apo to proi mexri to brady, rezili mas kanane, krima ta lefta pou ksodepsa gia to eisitirio!!! - Grecho - 19.06.2005 22:41 Nai krima kai egw to idio, exw kai kartes gia to mexico alla dne pirazi mia zwh elladara, sowohl in guten als auch in schlechten... auserdem ist dieser Cup eh voll unwichtig hauptsache wir kommen in die WM und wir werden in die WM kommen ihr werdet sehen, dnen bis dahin werdne wir unsere stammmannschaft wieder haben und dann gehts erst richtig los greetz Na se kala - agrelia - 21.06.2005 08:16 diladi auta ta paixnidia tora den exune kamia sxesi me to VM???Alla epireazei omos tin psixologia ton paixton mas. Sinexos atixia ihame..telos pandon elladara omodara Pote eine to epomeno paixnidi? - Grecho - 21.06.2005 12:59 Oxi dne einai gia to Wm To allo paixnidi gia to Wm einai ths 7.9.2005 me to Kasastan Ekei tha tous patisoume kai den tha mas kanei kaneis aufhalten kai meta tha ta poume sto teliko me thn Brazilia greetz Na se kala |